آش ویشیل اراک

آش ویشیل اراک

آش ویشیل اراک

به دلیل تغییر سبک زندگی بسیاری از غذاهای سنتی و روش ها و آداب نشستن پای سفره تغییر کرده باشد، اما ایام عید فرصتی است تا دوباره بزرگترها دیگ های بزرگ خود را برپا کنند و در خانه هایشان بوی غذاهای خوشمزه ای را به راه بیندازند که فقط در دور سفره های دسته جمعی لذت خوردن دارد، غذاهایی که بخشی از فرهنگ و سنت ماست.


در بسیاری از مناطق استان مرکزی نیز رسم بر این است که برخی از اهالی استان مرکزی نیز در اولین ظهر سال نو در خانه بزرگترها جمع شده و آش محلی به خصوص آش ویشیل دستپخت مادربزرگشان را نوش جان می کنند. در ادامه همراه باشید و دستور پخت این آش سنتی را مطالعه فرمایید و با پخت ان کنار عزیزانتان لذت ببرید.

موادلازم برای تهیه غذابرای ۴ نفر:

رشته آشی نصف بسته

سبزی آش نیم کیلو

پیاز یکعدد

تخم مرغ یک عدد

نخود یک پیمانه

آبغوره به مقدار دلخواه

زردچوبه به مقدار لازم

طرزتهیه:

ابتدانخودوپیازراخوب باهم میکوبیم وزردچوبه وآب رابه آن اضافه میکنیم روی حرارت میگذاریم تابطورکامل بجوش آید . سپس سبزی ورشته آشی رااضافه کرده ویک عددتخم مرغ می افزاییم . درپایان باآبغوره ونمک آنرامزه دارمیکنیم.

این غذاشامل :

گروه نان وغلات،گروه میوه هاوسبزیهاوگروه گوشت وحبوبات ومغزها میباشد.

گردآوری توسط: تحقیقستان

درباره نویسنده: حسین شریفی

راه موفقیت، همیشه در حال ساخت است؛ موفقیت پیش رفتن است، نه به نقطه پایان رسیدن . ما در تحقیقستان تلاش میکنیم تا بهترین ها را برای شما به ارمغان آوریم.

مطالب زیر را حتما بخوانید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *