استخاره با قرانسرگرمی

صفحه 223 قران (سوره هود) – استخاره با قران

صفحه 223 قران (سوره هود) – استخاره با قران

صفحه 223 قران در برگیرنده سوره هود است. این سوره یازدهمین سوره قران می‌باشد و دارای 123 آیه شریفه است. استخاره با قران با معنی و تعبیر کامل و تفسیر صفحه 223 قران را در تحقیقستان بخوانید.


صفحه 223 قران (سوره هود) – معنی صفحه 223 قران – استخاره با قران

 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ 

به نام خداوند رحمتگر مهربان 

 

✦✦✦✦

 

أَمْ يَقُولُونَ افْتَرَاهُ ۖ قُلْ فَأْتُوا بِعَشْرِ سُوَرٍ مِثْلِهِ مُفْتَرَيَاتٍ وَادْعُوا مَنِ اسْتَطَعْتُمْ مِنْ دُونِ اللَّهِ إِنْ كُنْتُمْ صَادِقِينَ (13)

يا مى‌گويند: «اين [قرآن‌] را به دروغ ساخته است.» بگو: «اگر راست مى‌گوييد، ده سوره برساخته‌شده مانند آن بياوريد و غير از خدا هر که را مى‌توانيد فرا خوانيد.» (13)

 

✦✦✦✦

 

فَإِلَّمْ يَسْتَجِيبُوا لَكُمْ فَاعْلَمُوا أَنَّمَا أُنْزِلَ بِعِلْمِ اللَّهِ وَأَنْ لَا إِلَٰهَ إِلَّا هُوَ ۖ فَهَلْ أَنْتُمْ مُسْلِمُونَ (14)

پس اگر شما را اجابت نکردند، بدانيد که آنچه نازل شده است به علم خداست، و اينکه معبودى جز او نيست. پس آيا شما گردن مى‌نهيد؟ (14)

 

✦✦✦✦

 

مَنْ كَانَ يُرِيدُ الْحَيَاةَ الدُّنْيَا وَزِينَتَهَا نُوَفِّ إِلَيْهِمْ أَعْمَالَهُمْ فِيهَا وَهُمْ فِيهَا لَا يُبْخَسُونَ (15)

کسانى که زندگى دنيا و زيور آن را بخواهند [جزاى‌] کارهايشان را در آنجا به طور کامل به آنان مى‌دهيم، و به آنان در آنجا کم داده نخواهد شد. (15)

 

✦✦✦✦

 

أُولَٰئِكَ الَّذِينَ لَيْسَ لَهُمْ فِي الْآخِرَةِ إِلَّا النَّارُ ۖ وَحَبِطَ مَا صَنَعُوا فِيهَا وَبَاطِلٌ مَا كَانُوا يَعْمَلُونَ (16)

اينان کسانى هستند که در آخرت جز آتش برايشان نخواهد بود، و آنچه در آنجا کرده‌اند به هدر رفته، و آنچه انجام مى‌داده‌اند باطل گرديده است. (16)

 

✦✦✦✦

 

أَفَمَنْ كَانَ عَلَىٰ بَيِّنَةٍ مِنْ رَبِّهِ وَيَتْلُوهُ شَاهِدٌ مِنْهُ وَمِنْ قَبْلِهِ كِتَابُ مُوسَىٰ إِمَامًا وَرَحْمَةً ۚ أُولَٰئِكَ يُؤْمِنُونَ بِهِ ۚ وَمَنْ يَكْفُرْ بِهِ مِنَ الْأَحْزَابِ فَالنَّارُ مَوْعِدُهُ ۚ فَلَا تَكُ فِي مِرْيَةٍ مِنْهُ ۚ إِنَّهُ الْحَقُّ مِنْ رَبِّكَ وَلَٰكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لَا يُؤْمِنُونَ (17)

آيا کسى که از جانب پروردگارش بر حجتى روشن است و شاهدى از [خويشان‌] او، پيرو آن است، و پيش از وى [نيز] کتاب موسى راهبر و مايه رحمت بوده است [دروغ مى‌بافد]؟ آنان [که در جستجوى حقيقت‌اند] به آن مى‌گروند، و هر کس از گروه‌هاى [مخالف‌] به آن کفر ورزد آتش وعده‌گاه اوست. پس در آن ترديد مکن که آن حقّ است [و] از جانب پروردگارت [آمده است‌] ولى بيشتر مردم باور نمى‌کنند. (17)

 

✦✦✦✦

 

وَمَنْ أَظْلَمُ مِمَّنِ افْتَرَىٰ عَلَى اللَّهِ كَذِبًا ۚ أُولَٰئِكَ يُعْرَضُونَ عَلَىٰ رَبِّهِمْ وَيَقُولُ الْأَشْهَادُ هَٰؤُلَاءِ الَّذِينَ كَذَبُوا عَلَىٰ رَبِّهِمْ ۚ أَلَا لَعْنَةُ اللَّهِ عَلَى الظَّالِمِينَ (18)

و چه کسى ستمکارتر از آن کس است که بر خدا دروغ بندد؟ آنان بر پروردگارشان دروغ عرضه مى‌شوند، و گواهان خواهند گفت: «اينان بودند که بر پروردگارشان دروغ بستند. هان! لعنت خدا بر ستمگران باد.» (18)

 

✦✦✦✦

 

الَّذِينَ يَصُدُّونَ عَنْ سَبِيلِ اللَّهِ وَيَبْغُونَهَا عِوَجًا وَهُمْ بِالْآخِرَةِ هُمْ كَافِرُونَ (19)

همانان که [مردم را] از راه خدا باز مى‌دارند و آن را کج مى‌شمارند و خود، آخرت را باور ندارند. (19)

 

تلاوت صفحه 223 قران با صدای سعد الغامدی – تلاوت سوره هود با صدای سعد الغامدی

 


نتیجه استخاره صفحه 223 قران – تفسیر صفحه 223 قران :

نتیجه استخاره: انجام نده.

نتیجه کلی: بد است به‌هیچ‌وجه اقدام نکنید که پشیمان خواهید شد.

نتیجه ازدواج: مورد مناسبی نیست ترک کنید و الا یک عمر سختی خواهید کشید.

نتیجه معامله: در این معامله خیری نیست ترک کنید.


دوست داری استخاره با قرآن بگیری ؟ نیت کن و استخاره با قرآن بگیر :)

این مقاله چقدر براتون مفید بود؟

از ۱ تا ۵ به این مقاله امتیاز بدید

میانگین رتبه 5 / 5. تعداد امتیاز ها: 1

تا حالا امتیازی ثبت نشده است! برای این مقاله امتیاز ثبت کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا